Nieuws en informatie

kronkel

Het laatste nieuws van onze school, de jaarkalender, schooltijden, roosters en andere praktische informatie.
U vindt het hier.

Tweede Update_4_Actueel

Nieuwbouw

kronkel_oranje

Medio schooljaar 2025-2026 starten wij in het nieuwe IKC.

 

Samen met Chapeau Kinderwerk en de Oranje Nassauschool bieden we kinderen van 0 t/m 12 jaar een plek om te leren, te spelen en te ontwikkelen.

De voorbereidingen zijn in volle gang, via onze nieuwsbrieven en onze website houden wij u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de nieuwbouw.

Nieuwbouw_2

Schooltijden en roosters

kronkel_oranje
Maandag 08.30 - 14.00 uur
Dinsdag 08.30 - 14.00 uur
Woensdag 08.30 - 14.00 uur
Donderdag 08.30 - 14.00 uur
Vrijdag 08.30 - 14.00 uur

 

Tien minuten voor aanvang van de lessen is het hek geopend.

Halen en brengen

kronkel_oranje

Tijdens het brengen, maar vooral ook tijdens het ophalen van de kinderen tijdens slecht weer, doen zich vaak gevaarlijke situaties voor bij het hek van de school. Wie zijn kind met de auto komt brengen of ophalen dient te parkeren in een van de parkeerhavens naast het schoolplein. Ook kunt u de parkeerstrook aan de Oranje Nassaustraat gebruiken. U wordt dringend verzocht in géén geval de auto pal voor de uitgangen of op de hoek van de straat te parkeren. Omwille van de veiligheid is het ook beter het doodlopend gedeelte van de Koninginnelaan niet in te rijden. Over verkeerszaken kunnen ouders altijd rechtstreeks contact opnemen met de directie.

Update_1-7-e1702474194646

Hapje en trakteren

kronkel_oranje

Rond 10.30 uur wordt er op onze school een hapje gegeten en wat gedronken. Kinderen nemen dit van thuis mee. Wij vinden het belangrijk om dit zo gezond mogelijk te doen. Koek, snoep en zoete drankjes zien wij liever niet. Geeft u uw kind liever iets van fruit, groente of een ander gezond hapje mee.